Varnostna futrola na ploščadi z nizko nošnjo in ročno varnostjo, posebej razvita za delo v policiji, varnostnih službah ali vojski. Orožje je nameščeno dlje od telesa za hitrejši izvlek in boljše obvladovanje orožja. Futrolo so preizkusili strokovnjaki, med drugim tudi posebne sile vojske in policije. V primerjavi z futrolo OWB je le-ta postavljena nižje za nekaj centimetrov, kar omogoča uporabo z neprebojnim ali taktičnim telovnikom. Poleg tega je opremljena z varnostjo WRS, za še večjo varnost. Futrolo odlikujejo podrobne oblike in je idealna za oborožene sile ali ostale varnostne službe. Vse futrole so popolnoma prilagodljive, izbirate lahko med materialom, barvo, dodatkom za lučko, vrsto sponke,...Natančen opis:

Futrole EVOKYDEX, s sodobno zasnovo, so idealna izbira za vsakodnevno skrito nošenje in uporabo na strelišču. Nizko profilirani in 40, 45 ali 50 mm široki jekleni ali hitri zapenjalni zaponki zagotavljata, da je pištola popolnoma pritrjena na telo, medtem ko se udobno uporablja. Zaščitni ščitnik prav tako prispeva k udobju, poleg tega pa je vključen v ceno izdelka. Sprožilec je vedno skrit v vseh naših futrolah, preprečuje naključni strel in zagotavlja 100% varnost, kar je prednostna naloga. Vsi naši izdelki so narejeni izključno na Slovaškem, v Evropi.


Edinstvena proizvodna tehnologija zagotavlja popolno obliko futrole in se po celotni dolžini upogiba natančno glede na človeško telo. Izključna uporaba Kydex USA zagotavlja dolgo življenjsko dobo, natančno držanje orožja in edinstveno zadrževanje, ki ga je mogoče prilagoditi na vsakem ovoju z vijakom. Naša futrola za zunanjo nošnjo ima naslednje značilnosti:


- Popolno upogibanje skozi celotno dolžino futrole za najvišje udobje

- Prilagodljivo zadrževanje z uporabo vijaka

- Prilagodljiv nagib 0-10 stopinj

- Half sweatguard (podaljšan del futrole, ki je v stiku s telesom), ki je najbolj priljubljen med strankami

- Možnost menjave kovinskih zaponk ali hitrostnih sponk, ki so združljive z vsemi našimi izdelki

Kydex

Kydex je vrsta termoplastov, razvitih v ZDA leta 1965 kot del notranjosti letal. Leta 1987 ga je kupila družba Kydex, LLC, ki jo je nato začela uporabljati za izdelavo različnih predmetov, vključno s futrolami za orožje in nože. Danes, zaradi svojih edinstvenih značilnosti, ima široko paleto uporab v zaprtih prostorih in na prostem.

Kydex je popolnoma oblikovan pod visoko vročino, nasprotno pa je v normalnih pogojih popolnoma toga in ohranja svojo obliko. Pri normalni uporabi so naši izdelki praktično neuničljivi.


Izberite najboljšo kvaliteto EVOKYDEX


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

EvoKydex SLUŽBENA FUTROLA

  • Blagovna znamka: EvoKydex
  • Šifra izdelka: EGDUT1
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 84.90€

Razpoložljive možnosti


Podobni izdelki

EvoKydex zunanja OWB

EvoKydex zunanja OWB

Futrolo proizvajalca EvoKydex za pištolo odlikuje vrhunska kakovost in nizek profil. Futrola varno d..

59.90€