Sodobna futrola ima podrobno izdelano obliko. Idealna je za trening na strelišču in tudi za prikrito vsakodnevno nošenje. Namenjen je predvsem ljudem, ki potrebujejo hitro namestitev na pasu brez odlašanja. Visokokakovosten nosilec G-CODE, izdelan v ZDA, zagotavlja popolno stabilnost. Nosilec ima majhne izbokline, ki zagotavljajo udobno izvlačenje orožja. Seveda je na futroli tudi možnost nastavitve trdode izvleka in dodan ščitnik ob telesu. Vse futrole so popolnoma prilagodljive, izbirate lahko med materialom, barvo, dodatkom za lučko, vrsto sponke,...


Natančen opis:

Futrola IWB EVOKYDEX je izdelana posebej za skrito nošenje, izdelana izključno iz materiala Kydex USA, standardno opremljena s kovinsko sponko Flushclip, ki zagotavlja stabilno nošenje futrole v vseh pogojih. Edinstvena oblika pištole in minimalna teža zagotavljata najvišjo možno udobje. Zaščitni ščitnik prav tako prispeva k udobju, poleg tega pa je vključen v ceno izdelka. Sprožilec je vedno skrit v vseh naših futrolah, preprečuje naključni strel in zagotavlja 100% varnost, kar je prednostna naloga. Vsi naši izdelki so narejeni izključno na Slovaškem, v Evropi. Naša IWB futrola ima naslednje značilnosti:

- Visoko kvaliteten nosilec G-CODE

- Nastavljivo zadrževanje s pritrdilnim vijakom

- Prilagodljiv kot 0-10 stopinj

- Natančna oblika in minimalna teža

Kydex

Kydex je vrsta termoplastov, razvitih v ZDA leta 1965 kot del notranjosti letal. Leta 1987 ga je kupila družba Kydex, LLC, ki jo je nato začela uporabljati za izdelavo različnih predmetov, vključno s futrolami za orožje in nože. Danes, zaradi svojih edinstvenih značilnosti, ima široko paleto uporab v zaprtih prostorih in na prostem.

Kydex je popolnoma oblikovan pod visoko vročino, nasprotno pa je v normalnih pogojih popolnoma toga in ohranja svojo obliko. Pri normalni uporabi so naši izdelki praktično neuničljivi.


Izberite najboljšo kvaliteto EVOKYDEX


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

EvoKydex LEDVIČKA (Paddle)

  • Blagovna znamka: EvoKydex
  • Šifra izdelka: EGPAD1
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 74.90€

Razpoložljive možnosti